Ting, du bør have, når du ejer en hund

Ting, du bør have, når du ejer en hund

Hundeejere oplever ofte, at de skal kaste sig ud i at købe nye ting til deres hund, og det kan være overvældende. Hvordan ved man, hvad der er nødvendigt? Hvad skal du ikke gide at købe? I denne artikel vil vi gennemgå de ting, som enhver hundeejer har brug for, når de ejer en hund!

Hundefoder

Alle hundeejere bør have en god mængde frisk foder af høj kvalitet til deres hunde hver dag. Der findes mange forskellige typer og mærker, så du skal vælge, hvad der passer til dit kæledyr ud fra dets alder, størrelse, racetype osv. Du bør også undersøge, hvad der er sundt for hunde at spise, og hvad der er knap så sundt.

Hundeskåle og vandskål

Du bør have mindst én madskål til din hund, selv om nogle hunde måske har brug for flere. Du skal også sørge for frisk vand hver dag! Dette er meget vigtigt, fordi hunde hurtigt kan blive dehydreret, hvis de ikke drikker nok væske. Desuden er det bare rart altid at have en ren skål med frisk vand klar til dem!

Hundegodbidder og andre snacks

Små, hundeegnede godbidder er gode at have med sig. Du kan bruge dem som belønning, når du træner din hund, eller du kan bare give den en i ny og næ, som en godbid. Du må dog ikke overdrive snacksene, da de kan give sundhedsproblemer, hvis du får for meget af dem på en .

Hundelegetøj og tyggegrej

Hunde kan lide at lege, så du bør sørge for sikkert hundelegetøj til dem. Du kan også købe specielle tyggeknogler eller andre hårde genstande, der kan fungere som en god distraktion, hvis dit kæledyr føler behov for at “arbejde på” noget (dvs. ødelægge det). Sørg for, at alt er non-t oxic, så dit kæledyr kan have det sjovt uden at skulle bekymre sig om legetøjets sikkerhed.

Snore og halsbånd til hunde

Du bør altid have en snor med dig, når du går tur med din hund, samt en snor rundt om huset til træningsformål. Du kan også overveje at anskaffe dig en form for sele eller andet hundeudstyr, hvis du skal ud på til en tur i skoven eller et andet sted, hvor du har brug for ekstra kontrol over din hund. Halsbåndet skal have et hundeskilt på sig fra, når hunden er 3 måneder. Det er lovpligtigt!

Udstyr til hundepleje

Kæledyr har også brug for god pleje, og det omfatter regelmæssig børstning af deres pels (i de fleste tilfælde) samt negleklipning, hvis det er nødvendigt.