3 kæmpe fordele ved at rejse med bus

3 kæmpe fordele ved at rejse med bus

Der er rigtig mange danskere, der vælger at rejse med bus, når de skal på ferie. Det er der faktisk mange gode grunde til. I denne artikel har vi fundet 5 kæmpe fordele ved at vælge leje af bus, når du skal planlægge din næste ferie.

Busrejser er en billig rejseform

Hvis du skal planlægge en rejse for en lille gruppe mennesker, så kan omkostningerne hurtigt løbe op – især hvis der skal rejses med alt fra bus, fly, taxa og tog. Det kræver nemlig en ny billet hver eneste gang. Hvis man dog i stedet vælger at leje en bus til sin ferie, så er der én fast udgift, som man kan deles om – og så har man transport til hele turen.

Bussen står til rådighed hele turen

Når man rejser med bus, så er man ikke kun dækket ind med hensyn til turen frem og tilbage. Man har faktisk bussen til rådighed på hele turen, så man kan også bruge bussen til udflugter rundt omkring. Det kan være med til at spare en masse tid og i hvert fald også problemer med hensyn til at finde andre transportmuligheder. Man skal nemlig ikke lære, hvordan man køber en togbillet i Tyskland, hvordan man finder det rette tog i Italien eller får fat i en taxa i Frankrig. Transporten er dækket hele turen.

Komforten er i højsædet

De nyere turistbusser er bygget med komfort for øjet, så der er altså intet i vejen for at du kan nyde turen – uanset hvor du skal hen. Du kan f.eks. tage en god bog med eller se en film, smække benene op eller endda nyde en lille lur i mange af de moderne turistbusser. Du kan lave alt muligt eller blot kigge ud ad vinduet og nyde turen – og spise en bid mad undervejs. Du skal ikke selv bøvle med at tjekke bagage ind, igennem sikkerhedskontrollen eller sørge for at finde det rigtige tog. Der er én enkelt bus, hvor du har dit helt eget sæde hele turen – både frem og tilbage og rundt omkring på dagsture.