Jeg kender behovet for et nyt display 

Jeg kender behovet for et nyt display 

Jeg kender behovet for et nyt display 

Næsten alle brugere med en mobil kender til problemet ved have en ødelagt skærm. Dette problem kan utrolig nemt hænde i løbet af ens dag. Som bekendt så er iPhone utrolig følsomme, hvor selv få slag kan forudsagde ødelæggende skade på displayet og derved gøre jeres mobil ubrugelig. Du kender måske til episoden hvor et barn har lånt din smartphone og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den typiske skade på de moderne telefoner er påført deres skærme, da skærmene er særdeles følsomme for slag. Den klogeste beslutning vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje antal skader på mange slags telefoner på det internationale marked, har mange organisationer besluttet sig for at desgne glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres iPhone uden at skulle anskaffe sig en helt anden skærm. Ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen sikkerhed for at jeres iPhone ikke bliver smadret hvis I skader den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Her hos NORTAGG har vi en masse erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle konstruere den bedste skærmbeskyttelse til forbrugerne. Vi har igennem en lang udvikling konstrueret SmartGlass, som ligner om klassisk beskyttelse på flere indikatore. Ordinært beskyttelse til skærme er lavet af glas og kan derfor ved leethed blive smadret ved mindre slag. Hvis man investerer i SmartGlass er du sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke kun er lavet af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen fleksibilitet som derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan klare en del tab inden man vil lave skader på din skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig beskytte hele skærmen, således I ikke sidder med blottet steder på din skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte model, så du kan opleve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Det sikrer jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din gode ven mod mobil skader.  

Når I skal købe den ultimative beskyttelse af skærm er det essentielt at tænke på pålægning, idet det skal være nemt for dig at montere selve skærmbeskyttelsen på jeres telefon, da I garateret har oplevet at der ved montering af skærmbeskyttelse kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis du køber SmartGlass undgår I disse episoder, eftersom I får et monteringsværktøj, som hjælper en med at udligne de problematiske luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer en med at montere jeres beskyttelse korrekt, så du slipper for at skærmbeskyttelsen ikke beskytter hele skærmen eller sidder træls på iPhonen og derfor ikke dækker hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for en at placere, hvorfor NORTAGG er særdeles stolte af dette værktøj til montering.