Overlev vores Skjorteholdere 

Overlev vores Skjorteholdere 

Overlev vores Skjorteholdere 

Er du bitter over af at din trøje flyver op af bukserne ved det mindste stræk eller løft i armene og derved får dig til at se dårlig ud? BalderClothes ved hvor vigtigt det er for dig at se skarp ud og sikre at ens outfit blot spiller. Derfor har vi besluttet at tilføje skjorteholderen til BalderClothes produktkatalog, så man ikke længere behøver bekymre dig med at din t-shirt ryger op af bukserne.  

Hvad kan en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et intelligent lille elegant redskab for dig, som vil have at trøjen skal forsætte med at være nede i bukserne. Vi fører 2 typer af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske type, hvor man bare sætter den ene del i strømpen ind under buksen og op i skjorten og garantere en dermed at skjorteholderen ikke er en til besvær mens du bevæger dig og sørger for at trøjen er strammet helt op. Den anden udgave er balderClothes v2 udgave, som har to cirkler, der kan påføres rundt om ens lår og hæfter med klampere i blusen 3 steder i hver side og herved garantere t-shirten i bukserne.  

Begge typer har samme funktion, men nogen vil helst den ene frem for den anden, da nogle mener det er mere behageligt at den sidder nede om låret og andre vil ikke at have noget om låret.  

Flere funktioner 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget med i betragtning for at ej to mennesker har samme tykkelse af lår, hvorfor vores v2 udgave kan justeres i afstand og bredde omkring benet, så man ej skal tænke over at skifte den ud, hvis man for eksempel starter at løve eller taber dig. Skjorteholderen kan derfor nemt benyttes til kvinder.    

Tit benyttet til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn som udgangspunkt designet til at holde skjorter nede i bukserne, men du kan snildt benytte skjorteholdere til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen behøver ej blot anvendes til et socialt event som bryllup, man kan nemt benytte dem på arbejdet, hvis man ønsker at fremstå professionel ud over for kunderne, men kan ligeledes snildt anvendes i hjemmet, hvis du elsker at man ser stilet ud altid. Skjorteholderen kan assistere en til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er sikker på at se smart ud.  

Ud til fest 

Skjorteholderen er perfekt til dig, som skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ej lige er så opsevant senere på aftenen omkring sit outfit, som du var tidligere på dagen. Her slipper du for at skulle overveje at trøjen ryger op af bukserne, når man danser ude på floor. 

Er man mode bevidst og ved præcis hvornår at dit outfit har brug for at din t-shirten er nede i bukserne, så ved man, at man ønsker at dit outfit også ser ud som du forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den ideelle løsning til en. Da du ej tænker over at have den på og får dig til ikke at skulle skænke din polo en tanke.