Hvad mangler du i hverdagen?

Hvad mangler du i hverdagen?

Hvad mangler du i hverdagen?

Er du træt af ledninger, som blot er mere i vejen end til gavn? naturligvis er du det – hvem er ikke det? Man bliver i hvert fald ikke glad for ledninger, hvis man har mange elektroniske apparater, som behøver ladning flere gange i døgnet. Så hvorfor ikke mindske antallet af ledninger, som opfylder din skrivebordsplads og blot er virkelig grimt for dit syn. Men det kan du uden tvivl undgå! Det er gode tider vi lever i, og vores teknologiske fremskridt kan faktisk hjælpe os med denne udfordring! Alt er tilnærmelsesvist foruden ledninger nu om dage. Og du kan nu tilkøbe en trådløs oplader til din mobil.  

En trådløs oplader kan assistere dig på din arbejdsdag. Du behøver ikke længere tænke på ledninger, som konsekvent skal være tilsluttet din mobiltelefon. Nu kan man erhverve en trådløs oplader, som blot skal ligge ved dit skrivebord og så kan du få din mobil opladet ultra hurtigt. Det er som at se ind i fremtiden! Forestil dig hvor godt du kan have det på jobbet, hvis du blot skal lægge din telefon på en mini pad, og så vil du få en utrolig hurtig opladning.  

De trådløse opladere anevendes til alle forskellige mobil typer, men du skal være obs på hvor gammel din mobil er. Denne type for opladning kræver moderne teknologi, så din mobil må ikke være for gammel og ikke kompatibel med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning omtænkeligt at du fjerner dit mobil cover under selve opladning, så du er sikker på at få det stærkeste resultat. Der er dog nogle mobil covers som understøtter en trådløs opladning. Så du skal ikke tænke på hvilken telefon du har, når du lang omlænge vil tage trækket over til en trådløs opladnings løsning, som kan give dig mere frihed!  

Der findes faktisk tonsvis forskellige udgaver af trådløse opladere, så der er tosnvis at beslutte sig imellem, når du bliver utrolig irriteret af ledningerne. Man kan erhverve en trådløs oplader plade, hvor man blot skal placere sin enhed på padden. Denne pad kan sættes på din arbejdsstation på arbejdspladsen, så du aldrig vil vil være lav på strøm, når du igen er på farten. Sandheden er at man mange gange glemmer at oplade sin mobil, da man ikke magter finde ledninger osv. op af rodeskuffen som vi alle har. Hvis en trådløs oplader plade ikke er løsningen, så eksisterer der også laderstationer, hvor du har en kombination af flere lader muligheder. Jeg har fundet, at du kan købe en dockingsstation, som vil passe ideelt til en arbejdsstation setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din telefon oprejst, mens den lader, og så bliver du tilbudt utallige lader muligheder, så du utrolig nemt kan se, om der er nogen, som vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overhovedet skifte over til en trådløs oplader? Først og fremmest reduktion af ledninger, som ofte er fedt og en stor fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere også kan være en smart løsning for de mennesker, som konsekvent er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Telefonen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal tage et opkald, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt adskillige gange i løbet af en dag, hvilket ofte ender ud i at mobiltelefonen ikke bliver tilsluttet.