Find en god gave til selv den mest vanskelige

Find en god gave til selv den mest vanskelige

Nogle er mere vanskelige at købe gaver til end andre, det er dog aldrig umuligt!

Har du en der er utrolig vanskelig at finde en gave til, så læs med her. Der findes et par tips der kan bruges til både kvinder og mænd. 

Mænd er nok til dem der er mest svære at købe gaver til. De har sjældent nogle ønsker. Det skulle måske lige være en ny båd, motorcykel, en racebil, alufælge til racebilen eller måske et kæmpe tv. Det er ikke altid du lige er i stand til at opfylde dem. Der findes dog noget du kan give selv de mest vanskelig mænd. 

Mænd har næsten altid en skør hobby, sport eller andet de går op i. Udstyr og tilbehør til hvad end de går op i er altid en fantastisk gave. Mænd hader at gå ned på udstyr, så om så du køber noget de allerede har, så elsker de det. 

De har også næsten altid en slags alkohol de er vilde med. En god flaske af den slags er altid noget de elsker. 

Gaver til kvinder kan være lidt lættere, har dog faldgruber!

Kvinder er bedre til det med at få lavet en ønskeseddel. Der er dog et par faldgruber forbundet med det. Skal du f.eks. købe tøj så er det en god ide at have styr på størrelsen. Køber du frækt lingeri så er det ikke virkelig et hit hvis det er 2 numre for småt eller stort. 

Vil du gå lidt på den kreative, så er selvforkælelse en ting kvinder elsker. En tur til kosmetolog, i spa eller anden form for kropslig forkælelse er altid en god ting. En tur på café eller i biffen med en veninde er også noget der giver glæde. 

Skal det være lidt frækt, hvilket man jo sagtens kan gøre det ved kæresten. Så er noget sexlegetøj eller frækt lingeri du gerne vil se hende i også en god gave. Det er også win for dig selv. Man skal bare lidt sørge for den ikke åbnes når hele familien kigge med.