Underholdning i hele norden med Showagent

Underholdning i hele norden med Showagent

Showagent er Nordens største inden for brand børneunderholdning. Showagent samarbejder med de helt store giganter i underholdningsbranchen. Alle fra Nickelodeon, Viacom til Hasbro. I over 10 år har Carolina Lybeck-Nørgaard og Peter Nørgaard skrevet, instrueret samt selv stået på scenen når der skulle leveres topunderholdning inden for dette unikke fag. Carolina og Peter er desuden begge fra Den Danske Scenekunst skole – Det Danske Musicalakademi i 2008 og 2009. Begge har de optrådt på TV og scener i hele verden.

 

 

 

Det hele startede med Postmand Per. Den kendte klassiker Postmand Per og hans lille kat Emil var et af de første brand shows Showagent samarbejde med. Siden har det udviklet sig til mange store brands. Her nævner vi nogle få.

 

PAW Patrol. De kendt hunde fra Nickelodeon kanal, Ramasjang og senest Paramount+. De søde hundehvalpe redder altid dagen i Aventure Bay sammen med drengen Ryder.

 

Svampe-Bob sammen med hans fjollede ven Patrick Søstjerne har i over 20 år været et kæmpe hit. Patrick Søstjerne får også sin egen TV serie i 2022. Sådan en spinoff serie glæder alle fans sig til.

 

Baby Shark er det ultimative største YouTube hit med over 9 milliarder sete videoer. Showagent har æren at kunne præsentere dette show på de nordiske scener. Kæmpe set-up med LED skærme, konfetti kanoner og Danmarks største sæbeboblemaskine.

 

Pyjamasheltene er bl.a. kendt fra Ramasjang og Disney+ har indtaget skærme og legetøjshylder de seneste år. De tre venner tager ud i natten for at rede dagen og det gør det i form af deres ubrydelige venskab.

 

Vi kan ikke glemme den evigt glade og optimistiske bjørn Rasmus Klump. Med over 70 år på bagen kan alle nikke genkendende til denne lille glade fyr. Forældre og bedsteforældre har i mange år læst højt om Rasmus, Pingo, Skæg og Pelle når de glade venner tager på eventyr.

 

Showagent har desunden også produceret store events nå chancen byder sig. Blandt andet har de produceret Spider-Man for MARVEL og for Trolls for Dreamworks bare for at nævne nogle få. Se mere hvad de har produceret her https://www.showagent.dk/event-produktion/

 

Der er altid mange events i sat på landevejen og ny shows/events er sat i produktion for at efterkomme den store efterspørgsels.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte SHOWAGENT på +45 70 20 07 06 www.showagent.dk