Sushipige til mandeaften

Sushipige til mandeaften

Når det drejer sig om mandeaftener, polterabender eller bare en aften med drengene, er der altid ét spørgsmål, som alle har i hovedet: Hvordan kan vi gøre det mere spændende? Nå mine damer og herrer, tillad os at præsentere jer for sushipige. Disse dejlige væsner vil helt sikkert pifte enhver begivenhed op, og de kan hyres til enhver festlig lejlighed! Men hvad er de egentlig? Læs videre for at finde ud af det.

Hvad er en sushipige?

Vi ved alle godt, hvad sushi er, men hvad er en sushipige? En sushi er en mere sensuel måde at servere sushi på. Fordi en sushipige er en pige, der ligger med sushi på sig, hvortil man skal spise direkte fra hende. Hun ligger altså helt stille, imens i guffer sushien i jer. Det er naturligvis en helt speciel oplevelse, som kan være en unik oplevelse til mandefesten eller en ideelt ide til et polterabend.

Hvordan kan jeg bestille en sushipige?

Du kan bestille din egen personlige Sushipige via et bookingbureau med sushipiger såsom Showtown, som er et anerkendt og aktivt firma inden for underholdningsbranchen. De sørger så for, at der bliver taget ordentligt hånd om dig, og at alt går glat. Når du bestiller en sushipige, så kommer der en dame ud, som afklæder sig, 100% sprittet af, så der kan lægges mad på hende. Det kaldes for en sushipige, men ideel kan i selv bestemme, om det skal være sushi, frisk frugt eller ander i ønsker at lægge på hende og spise af. I bestiller altså en pige, men uden maden. Til gengæld kan i spise fra hende i en time eller flere, hvis i har behov for det.

Ideer til andet underholdning til en mandeaften

Hvis du leder efter andre idéer til at gøre din mands aften mere spændende, hvorfor så ikke prøve en stripper? Du kan booke en stripper gennem det samme firma, som du bookede din Sushipige hos. Showtown tilbyder en bred vifte af forskellige strippere at vælge imellem, så du er sikker på at finde en, der falder i din smag. Hvis du vil have noget lidt mere lavpraktisk, kan du måske prøve at hyre en topløs servitrice? Igen kan Showtown hjælpe dig med dette. Eller hvis du føler dig virkelig eventyrlysten, hvorfor så ikke prøve en af deres “nøgne butlers”? Disse lækre mænd vil servere drinks for dig og dine gæster, mens de er helt nøgne!

Ideer til aktiviteter

Efter maden, eller måske før, så er der oplagte muligheder for at få skabt minder og god underholdning til en mandeaften. Mænd kan godt lide at gøre noget vildt, hurtigt og mindefuldt. Det kan være at gøre gocart sammen at besøge den nærmeste speedrace bane. Det kan også være at spille paintball, hvis i er nok til at dele jer i 2 eller flere hold.

Der findes mange steder i Danmark, som har et helt center med forskellige og sjove aktiviteter. Oplagte muligheder for at få nogle sjove timer med spas og gøgl. Men hvis i ikke vil løbe rundt, så kan en arrangeret vin/øl/gin-smagning også lige være sagen.