På sommerferie med bussen

På sommerferie med bussen

Har du nogensinde overvejet, at der findes mange andre gode måder at rejse på, end blot at tage flyveren?

Sådan kan du se Europa på nært hold

Der er forskel på, hvordan man har lyst til at bruge sin ferie. For nogle skal der nærmest kun en swimmingpool og ubesværet adgang til is til, mens andre foretrækker en aktiv ferie eller vil se så meget som muligt.

Er du typen, der gerne vil se så meget som muligt, og virkelig opleve, hvad et land har at byde på, så bør du overveje at springe på en turistbus eller toget! Det kan nemlig give helt særligt indblik i vores eget ”lille” kontinent.

For det første tilbyder selve køreturene med bus eller tog rundt i Europa oplevelser i sig selv! Du kan sidde i ro og mag og kigge ud ad vinduet. Her udspiller der sig nærmest mesterværker i natur ude for ruden, ligesom du kan se de mange byer, som I passerer.

Det bedste ved rejseformen er dog, at det bliver muligt med en meget impulsiv ferie. For med det store netværk af busruter og toglinjer i Europa, er det let at tage en smuttur eller simpelthen bare beslutte sig for, at en uudforsket havneby i Portugal kunne være sjovere end turen til Rom.

Start turen i Danmark

Du kan starte dine oplevelser hjemme i Danmark. Her kan du tage bussen rundt og se nye sider af landet, inden du måske tager videre til Tyskland. Tyskland tilbyder rigtig gode og ofte ganske billige måder at komme videre ud i Europa på. Men du kan naturligvis også blive i Tyskland, hvor der er rigeligt at se! For hvor mange har været i Hamborg eller Berlin, har lige så mange slet ikke udforsket det smukke Bayern eller naturskønne Rheinland-Pfalz. Så spring på turistbussen eller toget – og få set det smukke Europa. Hvad end du vil lige over grænsen eller hele vejen ned til den sydlige charme.