De 5 mest populære babynests hos Little Happy

De 5 mest populære babynests hos Little Happy

Brugen af babynest er steget voldsomt hos nybagte forældre de seneste år og du kender med garanti også forældre der gør brug af en babynest! Men hvad er en babynest? Hvorfor er de så populære? Hvordan bruger man dem bedst? Og hvilken babynest skal man have? Alle de spørgsmål du kan sidde med vil vi prøve at besvare lige her!

En babynest er en “rede” for dit barn, der består af en blød madras omkranset af en tyk blød kant, der kan være med til at genskabe den trygge følelse dit nyfødte barn kender fra de 9 måneder i maven. En babynest er perfekt til at skabe trygge rammer for dit barn og kan i mange tilfælde give dig forælder lidt friere hænder. En babynest kan uden tvivl gøre tiden som nybagte forældre lidt nemmere!

De mest populære babynests

Udvalget af babynests er uendeligt og det kan derfor være svært at finde ud af hvilke babynests der er gode og lige hvilken du skal vælge. Herunder får du en lille guide til top 5 mest populære babynests hos LittleHappy.

  • Filibabba, Airballon – Denne babynest er til dig der ønsker et helt enkelt og klassisk design der passer til alt, men stadig har personlighed. Babynesten i det smukke design er de velkendte Filibabba luftballoner, der virkelig er populære. Farverne og mønstret gør det til en elegant og tidsløs babynest, der er unisex og derfor uden problemer kan gå i arv! Du skal vælge denne babynest, hvis du søger det klassiske og tidsløse udtryk kombineret med komfort i verdensklasse.
  • Vanilla Copenhagen, Honeybee – Denne smukke babynest har det fineste design af små bier. Denne babynest kan nemt justeres i kanterne så den passer til dit barns udvikling og behov for støtte og tryghed. Babynesten er lavet i økologisk bomuld, hvilket sikrer en virkelig høj kvalitet og stor komfort for dit barn. Du skal vælge en babynest fra Vanilla Copenhagen hvis du ønsker en babynest af høj kvalitet, gode materialer og ikke mindst tidløse designs!
  • Cam Cam Copenhagen, Fiori – Cam Cam Copenhagen er generelt kendt for deres ualmindeligt smukke mønstre og farvekombinationer og denne babynest er absolut ingen undtagelse! Det måske lidt mere vovede mønster er simpelthen så smukt og perfekt til dig der ønsker lidt mere farve, men på en yderst elegant måde. Du skal vælge denne babynest, hvis du ønsker et smukt design, økologiske materialer og høj sikkerhed og tryghed for dit barn samt høj bekvemmelighed for dig.
  • Filibabba, Stone Grey – Denne er for dig der ønsker en simpel og ensfarvet babynest, der passer ind i ethvert hjem. Den mørkegrå farve er perfekt til de småuheld, der nu engang kan ske med en nyfødt baby. Denne babynest fra Filibabba udmærker sig specielt på muligheden for at lyne den tykke og bløde kant af. Det gør, at den ikke kun kan bruges de første måneder men i mange år til at skabe tryghed og genkendelighed for dit barn når det er så stort at det skal i tremmeseng uden babynest og endda videre til sengen. Vælg denne babynest, hvis du ønsker et neutralt design af høj kvalitet, som kan bruges i mange år!
  • Cam Cam Copenhagen, Dandelion Natural – Cam Cam Copenhagen bemærker sig som sagt på deres yderst smukke og elegante designs og her ses det igen i dette lidt mere simple design. Det tidløse design gør den perfekt ind i ethvert hjem. Du skal altså vælge denne babynest, hvis du går efter et enkelt og smukt design og en babynest med høj komfort og tryghed for dit barn.

Derfor skal du have en babynest

En babynest er et super godt værktøj til at skabe ro og tryghed for dit barn de første måneder, hvor overgangen for livmoderens trygge og rolige rammer står i skarp kontrast til verden uden for. En babynest er perfekt til samsovning for at baby har et afgrænset område eller på sofaen for ikke at trille ud over kanten.
En babynest giver altså ikke kun tryghed til dit barn, men også dig som nybagt forælder til at kunne have hænderne lidt fri uden at bekymre dig alt for meget for dit barn mens du laver mad, indhenter søvnen, tager et bad eller bare slapper af på sofaen.