Skab sammenhold og synlighed

Skab sammenhold og synlighed

Brugen af tøj med logo til sine medarbejdere er en ideel markedsførringsstrategi at benytte sig af for mange virksomheder. Det er en nem og billig løsning samt kan man nå ud til mange forskellige målgrupper. Der er et hav af muligheder inden for tøj med logo såsom hoodies, skjorter, jakker, bukser og meget mere. Derfor kan I med sikkerhed finde noget som passer til jeres medarbejdere samt til jeres det formål det skal bruges til.

Tilpas tøjet efter jeres formål

Tøj med logo hos en virksomhed kan have mange forskellige formål, herunder at skabe en professionel og ensartet image for virksomheden, øge synligheden og genkendeligheden af virksomheden, og styrke medarbejdernes følelse af tilhørsforhold og samhørighed med virksomheden. Tøj med logo kan som sagt omfatte alt fra t-shirts, sweatshirts og polo-shirts til skjorter, jakker og kasketter. Ved at få trykt sit logo skaber det synlighed for omverdenen i og med I har et unik look og vil skille jer ud fra konkurrenterne. Når jeres virksomhed skal vælge at investere i profilbeklædning til medarbejderne, er det vigtigt at overveje flere faktorer for at opnå de ønskede resultater. Først og fremmest er det vigtigt at tage hensyn til det formål, som tøjet skal tjene. Hvis tøjet primært skal bruges som arbejdstøj i dagligdagen, er det vigtigt at vælge tøj, der er praktisk og funktionelt, så medarbejderne kan udføre deres arbejde sikkert og effektivt. Hvis jeres logo tøj derimod primært skal bruges som markedsføringsværktøj, er det vigtigt at vælge tøj, der er stilfuldt og trendy, så det tiltrækker opmærksomhed og skaber et positivt indtryk af virksomheden. Det er også vigtigt at vælge tøj i høj kvalitet, der kan tåle gentagne vaske og slid, så det holder sig pænt og præsentabelt i lang tid. Her kunne en polo eller skjorte være oplagt, da de udtrykker formalitet og seriøsitet, som skaber værdi.

Mange muligheder

En anden vigtig faktor ved brug af profilbeklædning er at overveje er tøjets pasform og størrelser. Det er vigtigt at vælge tøj, der passer godt til medarbejdernes kropstype og størrelse, da tøj, der er for stort eller for lille, kan se uprofessionelt ud og skabe et dårligt indtryk af virksomheden. Hos TopSupplies har vi størrelser helt fra XXS til 4XL som I kan blande på kryds og tværs. På den måde vil I have rig mulighed for at tilpasse det efter hver og en af jeres medarbejdere. Derudover har vi også en lang række forskellige farver som også er relevante at overveje, da de gerne skal passe til jeres virksomheds image og brand. Hvis virksomheden har en bestemt farve, der er en del af deres logo eller branding, kan det være en god idé at vælge tøj i denne farve for at skabe en sammenhængende og genkendelig profil. Til sidst men ikke mindst skal I tænke på logoet og dets placering. Skal det trykkes på venstre bryst så dem I kommunikerer med bemærker det eller skal det være på hele ryggen så I kan spotte det fra lang afstand. I er altså selv med i hele designprocessen, og vi kan sammen vi få skabt det bedst mulige resultat med jeres profil tøj.