Sjov aktivitet for hele familien i Aalborg

Sjov aktivitet for hele familien i Aalborg

Trænger du også til en sjov aften med hele familien? En aften væk fra tv’et, med lidt aktivitet og hygge, hvor hele familien kan være med. Uanset om de er store eller små, så kan alle deltage og more sig.

En tur i Aalborg nye aktivitetscenter, Maximum, er måske det du mangler. Med en masse forlystelser, så finder dig og din familie helt sikkert noget i kan lave.

Prøv for eksempel deres Escape Rooms, som giver en god omgang, gys, adrenalin og spænding til familieturen. Escape Rooms er rum, hvor det handler om at komme ud af rummet ved at løse en række gåder og mysterier på 60 minutter. Hvis det lykkes at løse alle gåderne, så finder i frem til udgangen. Escape Room er en medrivende temaoplevelse, der vil teste din forstand og teambuilding gennem en række gåder. Alle Escape Rooms i Maximum er unikke.

For de lidt mindre, så vil en tur i trampolinparken eller legelandet måske være sjovere.

Og for de familier som søger lidt ekstra aktivitet, så vil Cube Challenge måske give det i søger. Cube Challenge er en samling af mange forskellige små rum, som hver har sin unikke udfordring, som du skal løse sammen med dit team. Det kan være alt fra udfordringer som kræver mental styrke, til lidt mere fysiske udfordringer.

Hvis du vil vide mere om hvordan du kan have det sjovt i Aalborg med familien, så går ind her.

Så kan læse mere om Escape Rooms, Cube challenge, Trampolinpark og legelandet i Maximum Aalborg.