Guide: Vesterbro for børn

Guide: Vesterbro for børn

Rigtig mange storbyer byder på mange gode ting til børn heriblandt også København og specielt Vesterbro. Vesterbro byder på masser af gode legemuligheder, muligheder for at se grøn natur og muligheder for at spise en god is eller en lækker frokost. Så skal du en tur til Vesterbro med dine børn, så lad dem endeligt udforske alt hvad Vesterbro tilbyder.

Fantastiske legepladser

På Vesterbro finder du rigtig mange fine legepladser du kan blandt andet finde en oversigt over dem i vesterbroavisen.dk. Der er for eksempel den bemandende legeplads skydebanen som er virkelig sjov og rummer masser af god underholdning for børn i alle aldre. Om sommeren bliver der sat et stort soppebassin ud, som man kan bade i hvis man har lyst til det. Derudover er der cykler og andre små køretøjer som dine børn kan race rundt på, på den store legeplads. Legepladsen Skydebanen er bemandet, det vil sige at der er personale ansat af Københavns kommune til at holde øje med legepladsen og hjælpe hvis der er nogen der skulle få brug for det. Denne legeplads er den bedste hvis du har små og større børn med på tur fordi den rummer noget til både store og små.

Mange muligheder

Udover skydebanen så er der også den bemandende legeplads i enghaveparken som er for dem der er vilde med natur og naturlegepladser. Det er i særdeleshed også en rigtig god legeplads der har legemuligheder for børn i mange aldre. Legepladsen her ligger godt gemt bag en masse grønne buske og træer men er indhegnet, så dine børn ikke kan blive væk trods det er i en stor park. Denne legeplads er rigtig god til de små børn og dem i førskolealderen fordi den er nem og overskuelig.

Underholdning for de lidt større børn og barnlige sjæle

Udover de rigtig gode legepladser så har Vesterbro også en skatpark for de lidt større børn. Her kan man både stå på rulleskøjter, skateboard og løbehjul alt efter hvad man foretrækker. Skaterparken rummer forskellige sværhedsgrader, du kan derfor sagtens have mange timers sjov her uanset om du er nybegynder eller øvet i at stå på rulleskøjter, skateboard eller løbehjul.

Indendørs muligheder på Vesterbro

Er det en grå og trist regnvejrsdag så skal legepladsen på Vesterbro bibliotek selvfølgelig også nævnes. Her er der mange gode og sjove legeredskaber for dit barn og i kan jo selvfølgelig også læse en masse gode bøger sammen. Besøger i derfor Vesterbro på en regnvejrsdag, så kan biblioteket virkelig også anbefales at besøge. Her kan i også nyde jeres madpakker i tørvejr inden i drager videre igen.

Vesterbro for børn

Som du kan læse byder Vesterbro på rigtig mange gode oplevelser for børn i alle aldre. Så uanset hvilken alder dit barn har, så kan i finde på masser af sjove ting som i kan lave sammen på Vesterbro. Også selvom det regner kan i hygge jer på Vesterbro og få masser af hyggelig tid sammen indendørs. Alt i alt er Vesterbro yderst børnevenlig med både legepladser for dem der synes de er sjove og andre aktiviteter for de lidt større børn. Så Hvis du ikke kender til Vesterbro eller har besøgt Vesterbro før så er det absolut på tide at tage en tur her til, så i kan nyde byen.