Fordele ved elbiler

Fordele ved elbiler

Spar penge, reducer drivhusgasemissionerne og oplev topydelse

 

Elbiler sparer dig penge

Fordi elbiler bruger elektricitet i stedet for fossile brændstoffer, er de meget billigere at køre i. Det gælder især, hvis du oplader om natten eller i weekenden, hvor prisen på elektricitet normalt er lavere. Den gennemsnitlige canadiske bilist, der kører 20.000 km om året, kan spare op til 2.000 dollars om året alene på brændstof.

Desuden er elmotorer mere sofistikerede og holdbare end forbrændingsmotorer. Elektromotorer har én bevægelig del og kræver ikke olieskift, kølevæskespuling, lyddæmpere eller udstødningssystemer, hvilket sparer dig hundredvis af dollars om året på vedligeholdelse.

 

Elbiler reducerer udledningen af drivhusgasser

Afbrænding af fossile brændstoffer producerer farlige kemikalier og drivhusgasemissioner. Disse forurenende stoffer bidrager til luftforurening og klimaændringer. De eneste drivhusgasemissioner, der er forbundet med din elbil, stammer fra produktionen af elektricitet. Selv om det er rigtigt, at i jurisdiktioner, der er stærkt afhængige af kul, er miljøfordelen mindre, kommer størstedelen af Canadas elektricitet fra vandkraft og kernekraft, som begge er kilder med lave emissioner, og den gennemsnitlige canadiske bilist kan reducere sin bils drivhusgasemissioner med op til 90 %. https://www.billigladestationer.dk/ladekabler/

 

Elbiler er berettigede til incitamenter

Regeringer rundt om i verden tilskynder til køb af elbiler for at reducere drivhusgasemissionerne, mindske luftforureningen og bekæmpe klimaændringerne.

Den canadiske forbundsregering tilbyder et incitament på op til 5.000 dollars ved køb af elbiler. I Québec er elbiler berettiget til op til 8 000 USD i incitamenter. I British Columbia er de kvalificeret til op til 5 000 USD i incitamenter. Det føderale incitament og de provinsielle incitamenter kan “stables”. Få mere at vide om Canadas incitamenter for elbiler.

Plug’n Drive tilbyder i samarbejde med Clean Air Partnership også et incitament på 1.000 dollars ved køb af brugte elbiler. Få mere at vide om programmet for incitamenter til brugte elbiler.

 

Elbiler er for EVeryone

Elbiler starter fra så lavt som 33.000 USD (før incitamenter) og de fleste ligger i intervallet 35.000-45.000 USD. Elbiler findes i alle former og størrelser fra kompaktbiler til mellemstore biler og SUV’er. Med over 40 mærker og modeller fra forskellige bilproducenter er der en elbil til EVeryone.

 

Fordel ved elbiler

Elbiler er billigere at drive og vedligeholde, reducerer drivhusgasemissionerne og giver bedre ydeevne.