Billeder på kager med sukkerprint

Billeder på kager med sukkerprint

Det er helt utroligt, hvor vellignende et billede lavet af sukker kan være. Faktisk kan du få ethvert fotografi omdannet til et print af sukker, som du selv kan sætte på enhver slags kage. Her på https://babadut.dk/eget-billede-paa-kageprint kan du bestille sukkerprint i forskellige størrelser, så du nemt og hurtigt kan skabe en overdådig kage til enhver form for anledning og fejring.

Den personlige kage

Det kan være et billede af noget særligt, et specielt symbol eller minde, eller det kan være et billede af en dejlig person, som skal fejres. Uanset hvad billedet, der skal pryde din kage, skal forestille, kan du få det tilsendt nemt og hurtigt til dit hjem. Et godt tip er at starte med at finde ud af, hvilken slags kage printet skal pryde, idet det kan have stor indflydelse på, hvilken form kageprintet skal have. Der findes nemlig runde prints, som selvsagt er meget oplagte til lagkager. Der findes også firkantede prints, som kan være oplagt at sætte på bradepandekager eller andre, større kager.

Bag dine kæres yndlingskager, og giv en uforglemmelig overraskelse til de mennesker, der er noget særligt for dig. Find gerne ud af, hvilken kage der er favoritkagen i noget tid inden fejringen. På den måde fatter personen, der skal fejres, ikke mistanke og kan blive overrasket. Og hvem vil ikke blive overrasket over for eksempel at se sit eget ansigt på en stor kage? Det er en sjov og personlig måde at blive fejret på i anledning af fødselsdage eller jubilæer. Bestil dit sukkerprint allerede i dag, og oplev god service.

Et sjovt projekt

Når du har udvalgt dit foto og fået det omdannet til et kageprint i den helt rigtige størrelse og kvalitet, skal du stå klar med en kage. Det kan være enhver kage – den skal blot have en top af enten flødeskum eller glasur. Printet af sukker skal nemlig cirka 20 minutter inden servering af desserten lægges ovenpå kagen, således at det kan nå at suge en smule fugt og ligge sikkert på overfladen.

Det er en ret sjov måde at fejre nogen på, idet du skal igennem en masse minder for at finde det helt rigtige foto frem. Oftest kan folk slet ikke vælge, hvilket foto det skal være. Dernæst er det et sjovt projekt, fordi det er en anledning til at være rigtig kreativ i køkkenet, og til at sammensætte nye og spændende smagskombinationer og farver. Vælg gerne en kage og en æstetik, der harmonerer med det billede, der skal blive et sukkerprint.

Som prikken over i’et er det også et meget lækkert og velsmagende projekt. Selvfølgelig bliver sukkerprintet fremstillet med fuldt ud spiselige og velsmagende ingredienser. Der anvendes nemlig spiseligt og smagsneutralt blæk, som kan harmonere med alt fra banankage til klassisk, dansk lagkage eller en stor chokoladekage. Det eneste, printet ikke vil harmonere med, er en meget tør kage uden nogen som helst form for topping. Heldigvis er saftig og velsmagende kage de fleste menneskers favorit, så der burde ikke være fare på færde.