5 gode grunde til at gå til massage

5 gode grunde til at gå til massage

Hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv? Det kan være svært at finde tid til at forkæle sig selv, især når hverdagen er travl med både arbejde, familie og julegaveindkøb. Det er dog noget, som både krop og sind har brug for, så du kan fungere optimalt. Massage er en helt oplagt mulighed for at få en fortjent pause fra hverdagen. Det er nemlig selvforkælelse i dens reneste form, hvor krop og sind får mulighed for at slappe helt af og give slip på en masse spændinger. Der er dog mange flere fordele ved at gå til massage.

Kom af med affaldsstoffer

Hvis blodomløbet ikke fungerer optimalt, kan der være en masse følgevirkninger, f.eks. koncentrationsbesvær og besvær med at holde varmen. Massage stimulerer blodcirkulationen og sætter gang i hele kredsløbet. Blodet transporterer ilt og næringsstoffer rundt i hele kroppen og samtidig kasserer det alle affaldsstofferne. Det er vigtigt for dit overordnede helbred at dit kredsløb fungerer godt.

Slip af med smerter

I en travl hverdag kan der opstå smerter, men det er altså ikke noget, du bare skal leve med. Massage kan nemlig hjælpe dig med at lette smerterne fra alt fra sportsskader til ryg- og nakkesmerter efter stillesiddende kontorarbejde. Hvis du går til massage regelmæssigt, kan du komme smerterne til livs og forbedre din livskvalitet markant.

Kom af med hovedpine

Hovedpine og, endnu værre, migræneanfald kan være meget hæmmende for en travl hverdag. Udover smertestillende medicin kan massage dog også hjælpe dig med at komme den irriterende hovedpine til livs. Massage øger nemlig blodkredsløbet og dermed blodtilførslen til hjernen, og det kan på sigt hjælpe dig af med hovedpine.

Stress af

Stress er en folkesygdom, og det er lige netop derfor at vi alle sammen skal huske på at gøre noget godt for os selv en gang imellem, så vi husker at slappe ordentligt af. Når stresshormonerne først er kommet rundt i kroppen, sker der nemlig en dominoeffekt af skadelige virkninger på både krop og sind. Massage er den ultimative måde at slappe af på, og det kan være en kæmpe hjælp ved at give dig en velfortjent pause i hverdagen, hvor du kun fokuserer på dig selv. Det kan i sidste ende forebygge stress.

Få en smukkere hud

Massage forbedrer dig ikke kun indeni. Det hjælper dig faktisk også med at blive skønnere og sundere udadtil. Det stimulerer nemlig blodcirkulationen, hvilket forbedrer blodforsyningen til hudens celler, så de får mere næring. Det giver dig en sundere og friskere hud, og du vil opleve, at du får mere farve og glød. Huden bliver også strammere og glattere på lang sigt, så du kan faktisk også holde alderstegnene for døren med regelmæssig massage.

Massage er altså langt mere end blot selvforkælelse – og det er altså alle pengene værd. Hvis du leder efter massage i Randers og omegn, så kan vi anbefale massage hos Cityfys Wellness.